Επικοινωνία 2016-10-15T17:56:40+00:00

We’d Love to Hear From You, Get In Touch With Us!

Η εταιρία Filpo Metal Design Α.Β.Ε.Ε. λειτουργεί με μοναδική δραστηριότητα το σχεδιασμό και την κατασκευή κουρτινόβεργων και πομόλων για έπιπλα και πόρτες με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Η πολυετής πείρα των στελεχών της Filpo για την κουρτινόβεργα και το πόμολο, της επιτρέπει να καυχιέται για τις γνώσεις της πάνω στην επεξεργασία τους και την αποδεδειγμένα υψηλή ποιότητα τους ως προς το φινίρισμα και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Αυτό συνεπάγεται ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια με κομψά, λειτουργικά, και ποιοτικώς επιβραβευμένα από τους πελάτες της, ακόμα και στις πιο δύσκολες αγορές του πλανήτη.

Η γκάμα της η οποία ανανεώνεται με πολύ μεγάλο ρυθμό υπακούοντας  σε όλα τα μοντέρνα ερεθίσματα που προέρχονται από την επιτυχημένη δραστηριότητα της στο εξωτερικό (Γερμανία, Βαλκάνια, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Σαουδική Αραβία, Κύπρο), περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και μεγεθών.

Η Filpo είναι μια ευέλικτη εταιρία που προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε πελάτη της, εξασφαλίζοντας του άριστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Άλλωστε με γνώμονα το απόλυτο συμφέρον των πελατών της, προχώρησε το 2005 στην επένδυση σημαντικών κεφαλαίων για την τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού της και για την ποιοτική εξέλιξη των προϊόντων της. Μένοντας πάντα πιστή στους βασικούς της στόχους, σαν μια ζωντανή, σύγχρονη και πρωτοπόρα εταιρία, η Filpo μετά από πολύχρονη έρευνα και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους άλλαξε τη γραμμή παραγωγής της, παράγοντας προϊόντα κατασκευασμένα από ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής η οποία στεγάζετε σε ιδιόκτητο χώρο 10.000τ.μ., η χρησιμοποίηση των καλύτερων υλικών και η κομψή σχεδίαση, καθιστούν τις κουρτινόβεργες της FIlpo διαχρονικές και τα πόμολα της ανθεκτικά στην καθημερινή χρήση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Filpo Metal Design ABEE

Βιομηχανία μεταλλικών πομόλων & κουρτινοβεργών

1ο χλμ. Αττικής οδού(Θέση Τρύπιο Λιθάρι)
19600 Μάνδρα Αττικής
Τηλ. 210 555.2148 Fax. 210 555.9469
Email: info@filpo.eu Web: www.filpo.eu